Dragon Chase från Quickspin

Dragon Chase är spelutvecklaren Quickspins första jackpottslot, vilket snabbt gjorde spelet till en snackis bland spelarna. Sloten lanserades under 2019 och bjuder på en spännande upplevelse i en originell, men häftig spelmiljö. Här har de satsat på knivskarp 3D-grafik och ljudeffekter som förstärker spelupplevelsen ytterligare.

Vinstlinjer och slotfunktioner

Vinstlinjerna i Dragon Chase är 20 stycken till antalet och vinster sker som vanligt från vänster till höger. Får du flera vinster under samma spelomgång kommer dessa att läggas ihop innan de betalas ut. Själva sloten är uppbyggd på ett klassiskt vis, med fem hjul och tre rader symboler som tillsammans ger dig 15 symboler på spelplanen samtidigt. Spelets RTP ligger på 96,39 %.

Insatser

Insatserna i Dragon Chase Slot passar flera olika typer av spelare. Som mest kan du satsa 1 000 kronor per spelomgång och som minst 2 kronor. För att justera insatserna använder du upp- och nerpilarna strax under spelplanen. Du kan även klicka på själva insatsen och justera den därifrån. Knappen längst till höger startar spelet och de två knapparna intill aktiverar speed play samt auto play.

Bonus- och specialfunktioner

Dragon Chase är som tidigare nämnt Quickspins första jackpottspel. Här finns fyra jackpottar i olika storlekar: Mini, Minor, Major och Grand. För att vinna någon av dessa måste du först aktivera Dragon Pearl Respins Feature med minst tre jackpott-symboler. Här gäller det att samla så många pärlor som möjligt och ju högre insats du spelar med, desto större chans har du att vinna Grand Jackpot.

Jackpottar är dock inte det enda Dragon Chase bjuder på. Här finns även en Wildfire Feature som aktiveras slumpmässigt, både i grundspelet och i free spins-läget. Det vanliga free spins-läget aktiveras med hjälp av tre bonussymboler som ger dig 10 free spins. Om du är ute efter ett fartfyllt spel med ett klassiskt tema och storslagna jackpottar är Dragon Chase sloten för dig.