Nästa spel från Thunderkick

Jag tror att nästa stora spelutvecklare kommer att bli Thunderkick. Det finns väl ingen tvekan om att herren på täppan är Net Entertainment. Net Entertainment tog för flera år sedan en ledande position bland spelutvecklarna efter att ha lyckats få fram spelcusséer som Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Starburst och Mega Fortune. Sedan dess har man lanserat massor av andra spel och bara befäst sin position som industriledare. Jag tror att Net Entertainment med deras kunnande och deras resurser kommer att fortsätta vara marknadsledande ett bra tag framöver. Men jag tror att Thunderkick kommer att göra stora avtryck de också. Det är alltid så att det tar lite längre tid för folk för att få upp ögonen för nya spel från nya spelutvecklare.

Kommer det några nya spel eller?

Mitt favoritspel från Thunderkick är Esqueleto Explosivo. Det är ett spel med en massa dödskallar som sjunger och har det trevligt. Jag gillar tonerna som de sjunger på och jag gillar grafiken rejält. Det är en sådan där slot som ger en riktigt skön känsla. Nu finns också Esqueleto Explosivo till mobilen vilket är trevligt. Thunderkick har på sin hemsida listat spelet som nytt. Men det är bara nytt till telefonen. Spelet har funnits till datorn under en längre tid. Missförstå mig inte. Det är ett fantastiskt spel. Men det är inget nytt spel.

Det jag undrar är när det ska komma ett nytt spel. Som jag ser det var den senaste nyheten Arcader. Arcader är också ett jättebra spel. Men det är svårt att sitta och spela samma spel dag ut och dag in. Jag skulle vilja se lite fler nyheter från Thunderkick. De kanske har något på gång utan att hajpa upp det. Vem vet. Man behöver inte göra som Net Entertainment och annonsera ut spelnyheter ett år i förväg.