Spinata Grande är riktigt roligt

Spinata Grande. Vilken kanonspelauotmat! Det är det jag har att säga om den. Nej jag skojar bara. Jag har mycket att säga om Spinata Grande. Men det är en fantastiskt bra slot så jag är lite tagen på ord skulle man kan säga. Men jag ska göra ett försök.

Temat är självklart Mexiko och Pinatas. Namnet på spelautomaten är en anspelning på Pinata. Det är så skön stämning att man bara vill ta sig en Corona. Eller ett helt gäng.

Oversized symboler

Det första som man tänker på när man spelar Spinata Grande är att alla symbolerna som täcker spelautomaten är inte av samma storlek. Du har vissa symboler som är fyra gånger så stora som en normal, och sedan har du andra som är hela nio eller tolv gånger så stora. Naturligtvis kommer dessa också ta upp mer och mer plats. Så här kan det se ut:

Den där röda symbolen är som du ser är fyra gånger större än de andra små röda. Det är precis samma motiv. Det är bara storleken som skiljer. Precis som alla andra slots gäller det att täcka spellinjer som man kan vinna på. Och ju större symboler som man får på spelplanen desto större chans har man att vinna ordentligt.

Bonusspelet är också av samma stuk med oversized symboler. Där har bonussymbolen som består av en megastor Pinata ett större värde dock. Tummen upp för bonusspelet också alltså.

Kul musik

Net Entertainment som gjort Spinata Grande brukar vara fantastiskt bra när det gäller det grafiska. De har några av de bästa grafikerna i branschen som jobbar hos dem. Men de är också riktigt pricksäkra när det kommer till att välja bra passande musik. Varje gång du spinner spelautomaten så kommer en ljudslinga att gå igång. Spinata Grande skulle varit en bra slot utan sin sköna musik, men med musiken blir det en riktig kanonupplevelse.